TÁRNOKI PÁLYA

Környezet és felszerelés

2013 februárjában nyitotta meg kapuit a Magyarországon egyedülálló kutyaiskola, mely rendelkezik egy 1000 négyzetméter méretű homokos talajú csarnokkal, valamint 3,5 hektár alapterületű füves, szabadtéri pályával és kutyafuttatóval.

A csarnok segítségével biztosítani tudjuk a résztvevőknek a folytonosságot – azaz rossz időjárási körülmények között is módunkban áll minden foglalkozást a megszokott minőségben megtartani.
A csarnokban lévő rugalmas textillel kevert homokos talaj a sportkutyáknál nem ritka extrém terhelés mellett a legelőnyösebb az ízületnek.

A korai sötétedéskor pedig mind a csarnokban mind a kültéri pályákon pályavilágítás segíti a munkát.

A foglalkozások szünetében az iskolához tartozó nagy füves kutyasétáltató és a kutyaúsztató tó biztosít kellemes kikapcsolódást.

Minden felszerelésünk beszerzésének alapfeltétele volt, hogy a kutyákra nézve maximálisan biztonságos legyen és kímélje az ízületeket. Agility akadályaink Németországból érkeztek. A kutyák izületeinek megkímélése érdekében gumírozott zónás akadályok állnak rendelkezésre. Kúszóink a legjobb minőségű német termékek, melyek stabil rögzítéséről mindig gondoskodunk.