Egyesületünk 2011-ben alakult, Érd közelében, Tárnokon, de szakmai előzménye már két évtizedes múltra tekint vissza. Napjaink legfontosabb ágazata a kutyás agility. Szakedzőnk, Szoboszlay Erika közel két évtizedes szakmai gyakorlattal kiemelkedő személyisége az agility sportnak.

2014 nyarán egyesületünkben megnyílt a lehetőség az agilityn kívül más sportok kipróbálására és rendszeres űzésére is. Megkezdtük a flyball, a frizbi,az obedience sportok oktatását. Célunk, hogy tapasztalt edzőink segítségével ezen ágazatokban is kiváló versenyzőket neveljünk ki.

Az egyesület nyitott szellemiségű, várja az érdeklődőket vendégedzésekre is, és későbbiekben a hasonlóan nyitott sportolók tagokká is válhatnak az egyesületben.

Szeretettel várjuk azokat a hobbi kutyásokat is, akik pusztán a kutyával való közös időtöltés és sportolás miatt űzik bármelyik kutyás sportot, de nem feltétlenül céljuk a versenyzés. A mi szerepünk elsősorban az életmód fejlesztése (mind a kutya mind a gazdi életmódja tekintetében)!

A Kraft Sportegyesület az agility sportban kiváló magyar bírókat és edzőket nevelt ki. A Kraft az agility sportban az egyik legkiemelkedőbb versenyzőink eredményei alapján.

Egyesületünk egy évben körülbelül 10 alkalommal szervez agility versenyt,melyeknél mindig igyekszünk a legmagasabb színvonalat elérni a körülmények és a szervezés tekintetében egyaránt.

Rendszeresen adunk helyt a magyarországi agility válogatók egy-egy futamának, valamint egy évben 2-3 szemináriumot is szervezünk külföldi trénerekkel, ahol a magyar érdeklődők magas szakmai színvonalon ismerkedhetnek meg az új technikákkal, módszerekkel.

Szervezett edzések szakedzőink vezetésével a hét minden napján vannak, csatlakozni bármikor lehet. A foglalkozások folyamatosságát Tárnokon a (Tárnokot Érddel és Sóskúttal összekötő) Sóskúti útnál bármilyen időjárás mellett közel ezer négyzetméteres csarnokunk biztosítja. Pályavilágítás a kültéri pályákon és a csarnokban egyaránt biztosított.

Sportolóink, csapattagjaink nem csak a környékbeli (Tárnok, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint) kutyásokból tevődnek össze, hanem nagyon sok tagunk Budapestről, illetve távolabbi régiókból is rendszeresen részt vesz edzéseinken.