JELENTKEZZ HOOPERS EDZÉSRE

JELENTKEZZ KUTYA ÓVODÁNKBA 

Mivel foglalkozunk?

Szakmai rendezvények

Szemináriumok, képzések, versenyek

Pályabérlés

1000 nm csarnok, 3,5 ha füves, szabadtéri pályával kutyafuttató, német és Bing akadályok.

„A kutyaboldogság három forrása:
mozgás, fegyelem és szeretet.”

3,5 hektár zöldfelület, úsztató, 1000 nm szélvédett csarnok:
ITT MŰKÖDÜNK

Boldog, örömteli és körültekintő helyszínt igyekszünk teremteni minden kutyusnak és gazdájának.

A hatalmas zöldfüves futtatón biztonságban, balesetveszélyesen és rendkívül szabadon mozoghat kutya és gazdája.

Aki tapasztalta már, tudja, hogy a szabad ég alatt végzett közös mozgás, játék és tanulás élménye felcserélhetetlen.

A csarnok segítségével biztosítani tudjuk a résztvevőknek a folytonosságot – azaz rossz időjárási körülmények között is módunkban áll minden foglalkozást a megszokott minőségben megtartani.
A csarnokban lévő rugalmas textillel kevert homokos talaj a sportkutyáknál nem ritka extrém terhelés mellett a legelőnyösebb az ízületnek.

 

A korai sötétedéskor pedig mind a csarnokban mind a kültéri pályákon pályavilágítás segíti a munkát.

Négyzetméter ZÖLDFELÜLET

NÉGYZETMÉTER FEDETT CSARNOK

“Hatlábú lettem”

 

„Kutyás lettem. Hatlábú… bármit csináltam is, közben figyeltem, mi van a kutyával, hogy van, hol van, mit csinál. Tudtam, hogy aki kutyát tart, az kutyás lesz. Elkutyásodik. Kutyásokkal ismerkedik, kutyákról beszél, sőt kutyákkal beszél, kutyával fekszik, és kutyával kel, kutyával álmodik: elkutyul. A kutyás egy pillanatra sem téveszti szem, ész, lélek elől az ő kutyáját. A kutyás élete a kutya körül forog.”

Bacher Iván: Hatlábú

Mi újság nálunk?

Hoopers Edzés

Hoopers Edzés

Ingyenes próbaedzéssel egybekötött szintfelmérő: április 16-án és április 19-én.

Jelentkezés:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdB6C7FJNpTZsmNL_NCuFFWF6aw02789BWrW9xbXrk86T-pFg/viewform

bővebben

„Nem a póráz teszi a kutyát hűségessé.” 

Mikszáth Kálmán

Meggyőződésünk, hogy a legtöbb „viselkedészavaros” vagy „problémás” kutya a benne lapuló ki nem engedett energiák következtében vesz fel olyan rossz szokásokat, melyek zavaróak lehetnek a család számára. Úgy véljük, ha a kutyatulajdonosok időben elkezdenének a megfelelő módszerekkel foglalkozni kutyájukkal, és megtanulnák a kutyával való helyes kommunikációt, a kutyák és gazdik egyaránt sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetnének együtt.

 

 

SZOBOSZLAY ERIKA
iskolavezető

+36 70 614 7585

Csináljunk valamit közösen!

 A kutyaiskolánkban tanult gyakorlatoknak a mindennapi életben is hasznát veheti.

Foglalkozásainkon jó hangulatban, hasonló érdeklődésű emberek társaságban lehet.

Ön is mozog, feltődik és nyugodt, kiegyensúlyozott kutyát varázsolhat maga mellé. 

Szófogadatlan eb?

Ne felejtsük a kutya nem egy szinten áll velünk. A falkavezérek mi vagyunk!
Nem sikerül? Jöjjön el hozzánk, segítünk!

Állandóan ugat?

Vannak ugyan ugatósabb természetű ebek is, de az elviselhetetlen ugatás általában valamilyen figyelemfelkeltést jelent. Hogy mit? Velünk megtanulhatja!

Felugrál minden családtagra és látogatóra?

És igen, a “nem reagálom le, mert ez a célja” a megoldás. De mégis hogyan, ha a hófehér ruhás vendégem egy sárgombóccá válik. Tippek és trükkök a Kraft-ban 😉

Irtja a kinnfelejtett cipőket is minden talált holmit?

Nyers fordítás “Gyere velem játszani”
OK, de se ideje se energiája? kevésből is hatalmasat nyerhetünk, mutatjuk, hogy!

Boldog gazdikat nevelünk…

RÓLUNK MONDTÁK…

Volt szerencsém belekóstolni az agility sportba a Krafton,teljesen kezdőként álltam oda azzal a hittel,hogy van némi tapasztalatom az IGP sportban ezért nem lesznek nehézségeim itt.Mélyen megdöbbentett mennyire összetett sport milyen részletes és magas szintű alapozás zajlik.Kemény edzések,különböző módszerek,a kölykök motivációjának magas szintre emelése,jó hangulat jellemezte a treningnapokat.Igen komolyan kellett venni a feladatokat és az otthoni tréningeket,különböző emberek különböző problémákkal kerültek egy csoportba mégis egységes fejlődés lett a végeredmény.Az az időszak amit ott töltöttem nagy hatással volt rám, amit ott megtanultam ez idő alatt, a mai napig sikeresen alkalmazom más kutyás sportban is.Erika személyisége is nagyban hozzájárult a gyors tempójú fejlődéshez,kemény edző,hatalmas szakértelem egy oktatónak ilyennek is kell lenni, hajtja az embert,feszegeti a határokat mégis minden pillanat élvezetes és az ember még többet akar tudni és teljesíteni.Precíz edzések,a szakértelem,a kutyák egyéni stílusának figyelembe vétele,minden oktató állandó készenléte és segítsége, a gyönyörű és igényes környezet teljesen egyedivé tette a helyet.Mindegy hogy az ember kezdőként,vagy akár rutinosan toppan be az a hely beszippant és örök emléket hagy az emberben.

Renáta

 

AZ AGILITYRŐL

Az agility sport egy csodálatos program annak érdekében, hogy időt töltsünk kutyánkkal, játszva fejlesszük őket. Az együttlét és játék öröme mélyíti a kapcsolatot a kutyával, valamint a szürke hétköznapokban alkalmat ad a mozgásra, sportolásra. Ha Ön már látott ilyen edzést vagy versenyt, és tetszett ez a szoros együttműködés a kutyával, kérjük, jelentkezzen próbaedzésre, ahol szakedzőnk segítséget nyújt abban, hogy hogyan érdemes elkezdenie ezt a kiváló sportot.

Tárnoki kutyaiskolánkon a kezdetektől oktatjuk az agility sportot mind azoknak a gazdiknak, akik egy közös szabadidős tevékenységet szeretnének végezni kutyájukkal, mind azoknak az agility versenyzőknek, akik komoly célokat tűztek ki ebben a sportban.

Írjon nekünk

Sóskúti út, Tárnok, Hungary, 2461

a Wazze alkalmazásba elég beírni, hogy Kraft Sportegyesület és egyből eljuttok hozzánk 🙂

Ha bizonytalanok lennétek a Sóskúti út-on haladva a Lángos feliratnál kell hozzánk lefordulni és még egy kicsit egyenesen haladni az úton 😉

+36 70 614 7585