1.       MEOESZ tagsági kártya

 

Tagsági kártyát a MEOESZ tagszervezeteknél, egyesületeknél igényelhetsz. Ha ezt nálunk szeretnéd megtenni, kattints erre a linkre. A tagsági díj egyesületenként változó, általában 6000-9000 Ft/év.
 
 

2.       teljesítménykönyv

 

Teljesítménykönyvet az Agility Sportbizottságtól igényelhetsz ezen a linken. Ára 2000.-Ft.

 

3.       hivatalos marmagasság mérés

 

Hivatalos mérésre az agility versenyeken van lehetőség. A mérésre ezzel a kitöltött és kinyomtatott formanyomtatvánnyal érkezzél. A kitöltött és aláírt formanyomtatvány birtokában az Agility Sportbizottság képviselőjét kell megkeresned, a hivatalos marmagasságot az ASB képviselője fogja a teljesítménykönyvbe beírni.

 
4. versenyzői adatbázisba történő regisztráció
 
A szövetségi kártyád másolatát el kell küldeni a MEOESZ Agility Sportbizottsághoz, ahol már meg kell adnod többek között a teljesítménykönyved számát, a hivatalos marmagasságmérés adatait is. A versenyzői adatbázisba történő regisztráció ezen a linken történik.
 

5.       oltási könyv

 

6.       A kutya töltse be a nevezési felhívásban megjelölt minimum kort (18 hónap).

 

 

 

A futamon csak fenti feltételek együttes megléte esetén indulhatsz el. A verseny szervezői – bármelyik feltétel hiánya, vagy nem teljesülése esetén – megtagadhatják tőled az indulás jogát, függetlenül attól, hogy nevezésedet előtte elfogadták-e vagy sem.