1. MEOESZ tagsági kártya

Tagsági kártyát a MEOESZ tagszervezeteknél, egyesületeknél igényelhetsz. Ha ezt nálunk szeretnéd megtenni, kattints erre a linkre. A tagsági díj egyesületenként változó, általában 6000-9000 Ft/év.

 2. Teljesítménykönyv

Teljesítménykönyvet az Agility Sportbizottságtól igényelhetsz ezen a  linken. Ára 2000.-Ft.

3. Hivatalos marmagasság mérés

Hivatalos mérésre az agility versenyeken van lehetőség. A mérésre ezzel a kitöltött és kinyomtatott formanyomtatvánnyal érkezzél. A kitöltött és aláírt formanyomtatvány birtokában az Agility Sportbizottság képviselőjét kell megkeresned, a hivatalos marmagasságot az ASB képviselője fogja a teljesítménykönyvbe beírni.

4. Versenyzői adatbázisba történő regisztráció
 
A szövetségi kártyád másolatát el kell küldeni a MEOESZ Agility Sportbizottsághoz, ahol már meg kell adnod többek között a teljesítménykönyved számát, a hivatalos marmagasságmérés adatait is. A versenyzői adatbázisba történő regisztráció ezen a linken történik.

5. Oltási könyv

6. A kutya töltse be a nevezési felhívásban megjelölt minimum kort (18 hónap), ami a kezdő kategóriára is vonatkozik!

 

A futamon csak fenti feltételek együttes megléte esetén indulhatsz el. A verseny szervezői – bármelyik feltétel hiánya, vagy nem teljesülése esetén – megtagadhatják tőled az indulás jogát, függetlenül attól, hogy nevezésedet előtte elfogadták-e vagy sem.