Óriási öröm, hogy novemberben befejeződtek a csarnok felújítási munkálatai, amelyen elmúlt évek tapasztalatai alapján számos szerkezeti változtatást, újítást hajtottunk végre a még nagyobb stabilitás és komfortérzet érdekében. Ilyen pl. a négy bejárat, vagy a pályától leválasztott, kényelmes nézőtér, ami teret enged a kutyák kényelmes elhelyezésének is. Megnövekedett a pálya hasznos alapterülete, ami így alkalmassá vált két edzőpálya felállítására. Az újjáépített csarnok használatának egy nagyon jelentős újdonsága lesz, hogy a hét legtöbb napján a pályán felállítva marad az akadálysor, így pakolás és pályaépítés nélkül lehet majd agilityzni.


A megújult csarnok és benne felállított pálya jóvoltából kibővül a Kraft SE agility edzéseinek kínálata:


Januártól Szoboszlay Erika vezetésével elindulnak az óradíjas edzések, amelyre elsősorban munkanapokon nap közben lesz lehetőség. Ez előre felállított pályán, létszámtól függően fél- vagy akár több órás egyéni- vagy kis csoportos edzéseket jelent.


Újdonságként indul az S/M/L tréning. Pörgés, stressz, fókusz, magas motiváltsági szint. Erről szól az az egy óra, amelyben öt, azonos méretkategóriában versenyző páros edz együtt, egymást sűrűn váltva. Az edzés előre felállított pályán zajlik, pakolni nem kell, figyelni viszont nagyon, mert az edzés nagyon intenzív, jellemzőek a rövid futások, sok jutalmazás. A gyors javításokon kívül nincsen sok edzői instrukció. Egy órába sűrítve gyakorolhatja a felvezető az egy teljes versenynapra szükséges mentális „jelenlétet” és fókuszt, a kutyák pedig a versenyhez hasonlóan magas motiváltsági szinten pörögve csinálják végig az edzést, és finoman szólva elfáradnak a végére.


Igen népszerű az agility alapozó csoportunk, így a nagy igényre való tekintettel új tanfolyam indul januárban, ezen kívül a csoportos agility edzés lehetőségek szerda esti időponttal bővülnek.

A pályán hagyott akadálysor a pályabérlési lehetőségeket is kitágítja. Pálya karbantartási napokon kívül a felállított pálya bérlése már félórás bérleti blokktól is lehetséges lesz. Legyen az egy páros, aki egy gyors lemozgató edzésre vágyik, vagy egy egész csapat edzése, a pálya foglalható lesz.


Az új év temérdek újdonságot hoz, egy dolog azonban biztosan változatlan marad: a Kraft SE továbbra is elkötelezetten dolgozik azon, hogy minden szempontból magas szintű szakmai támogatásban részesülhessen itthon bármelyik agilitys, és nyitott kapukkal vár minden más kutyasportban aktív gazdit, aki színvonalas helyszínen szeretné gyakorolni kedvenc sportját.


Meghitt Karácsonyi Ünnepeket, és sikerekben gazdag, Boldog Újévet kívánunk!
 

Kraft SE